2017 Best whatsapp status & Quotes

2017 Best whatsapp status & Quotes

2017 най-доброто приложение за Whatsapp статус и събиране на котировки ще ви позволи да получите достъп до 20000+ състояния на WhatsApp от различни категории.можете да копирате състоянието, което харесвате от приложението, и да го споделяте с приятелите си.
2017-best-whatsapp-status-and-quotes

Категории

Алтернативи на 2017 Best whatsapp status & Quotes за всички платформи с всякакъв лиценз

WhatsApp

WhatsApp

WhatsApp е приложение за съобщения за iPhone и Android, което ви позволява да обменяте съобщения, без да се налага да плащате за SMS.
GBWhatsapp

GBWhatsapp

GBWhatsApp App имат функция за видеообаждане и много функции за поверителност, налични в най-новата актуализация за GBWhatsApp APK за android, С GBWhatsApp Plus можете да използвате две приложения ...
Tinode

Tinode

Напълно отворен код сървър за незабавни съобщения и клиенти.Без собствени компоненти или независими зависимости.Бакенд в чисто Go (GPL 3.
Mini WA+

Mini WA+

Характеристики на Patch За разлика от модифицираните apks без проследяване или реклами.Напълно отворен код (txt файлове) по този начин няма проблеми с поверителността.
aTalk

aTalk

Криптирано мигновено съобщение с видео разговори и GPS функции за android.
NookieNotes

NookieNotes

От Love Notes, Love Quotes, до секси картички, NookieNotes се гласува за приложение №1 за Couplesand, гарантирано да запали романтиката и страстта в
Status For WhatsApp

Status For WhatsApp

Най-доброто и последно състояние на приложението за WhatsApp с огромни колекции от статус, котировки и SMS.Този статус на Android за събиране на WhatsApp ще ви помогне да характеризирате редовно настроението и природата си.
FaceCat

FaceCat

Разговаряйте с приятели, без да знаете кой е кой.Идентичностите са скрити тук, а данните са криптирани.
Mi Airit

Mi Airit

Mi Airit приложение за чат, което ви помага да комуникирате съобщения с правилните хора, без да получавате нежелани отговори или реакции.
Messenger for WhatsApp

Messenger for WhatsApp

Messenger за WhatsApp ™ (WA Messenger) е обвивка за WhatsApp Web.