Tiny White Icon Pack

Tiny White Icon Pack

** РАБОТИ НА СТАРЪЦА ** - Apex Launcher - ADW Launcher - Nova Launcher - Holo Launcher - Action Launcher - Go Launcher - Smart Launcher - Launchy Widget ** ХАРАКТЕРИСТИКИ ** - Съдържа 1300+ икони!- Работи и на устройства на Jelly Bean.
tiny-white-icon-pack

Категории

Алтернативи на Tiny White Icon Pack за Android